Lesaffre Romania - Lesaffre
11
page-template-default,page,page-id-11,page-child,parent-pageid-9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_text_scaledown,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Lesaffre Romania

Lesaffre a intrat pe piata din Romania in data de 1 aprilie 1999. De atunci dezvolta si ofera solutii complete pentru industria de panificatie.

 

Aliniindu-se la standardele impuse de Grupul Lesaffre International, si in filiala din Romania intreaga activitate se bazeaza pe inovatiile tehnice, pe stapanirea si aprofundarea continua a cunostintelor si pe capacitatea de a veni permanent cu noi solutii pentru industria panificatiei.
Lesaffre Romania se afla intr-un proces continuu de dezvoltare. Permanent, echipa incearca sa identifice noi nevoi ale publicului, cu scopul de a gasi solutiile care sa inoveze intreaga industrie de panificatie, asa cum s-a intamplat si pana acum.

 

De la drojdii, la amelioratori de panificatie, la produse pentru gust si umpluturi cu fructe, Lesaffre Romania ofera partenerilor sai o intreaga gama de produse si servicii pentru succesul afacerilor acestora, dar si pentru o experienta din ce in ce mai placuta a consumatorului final.